Werken bij - Heliview PMS
Werken bij

Jouw commerciële carrière in een stroomversnelling

Werken bij

Jouw commerciële carrière in een stroomversnelling

Stroomversnelling-6

Jouw commerciële carrière in een stroomversnelling

Werken bij Heliview PMS

Ben je een starter of ben je al ervaren? Heliview PMS biedt iedereen een kans. Wij bieden jou de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar datgene wat je altijd al wilde zijn. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe Sales helden. Heliview PMS is de springplank voor jouw verdere loopbaan. Persoonlijke groei vinden wij belangrijk en om deze reden bieden wij volop doorgroeimogelijkheden. Onze medewerkers zijn dapper, zetten door en wij gaan samen voor het beste resultaat!

Werken bij Heliview PMS

Over Heliview PMS

Heliview PMS is een jonge organisatie met zo’n 50 medewerkers. Ons team bestaat uit dappere helden die elke dag hun mouwen opstropen om de verwachtingen van onszelf en van onze klanten te overtreffen.

Wat doen wij precies? Wij zorgen ervoor dat de saleshelden van onze klanten een vollere agenda krijgen. Hoe wij daarvoor zorgen? Dat doen wij door (een deel van) het leadproces uit handen te nemen. Dit kan door leads te genereren via telefonische acquisitie of door het organiseren van Round Table kennissessies. Wij werven potentiële nieuwe klanten voor onze opdrachtgevers. Wie zijn onze opdrachtgevers? Denk aan de top-50 ICT-bedrijven van Nederland. Dit gebeurt voornamelijk vanuit ons kantoor in Breda, maar soms ook bij onze klanten op locatie.

Waarom voor ons kiezen?

Informele sfeer, hecht team

Veel doorgroeimogelijkheden

Werken voor grote ICT-bedrijven zoals Microsoft, SAP

Onze medewerkers vertellen

De drie leukste dingen aan stage lopen bij Heliview PMS
Voor de tweede keer aan de slag bij Heliview PMS
Kevin van Beurden

PMS Academy

Een gelukkige medewerker is de kritische succesfactor voor de duurzame groei van onze organisatie. Daarom werken we aan jouw ontwikkeling: met de PMS Academy bieden wij onze professionals inzicht en training in commercieel excelleren. Zo ben je verzekerd van een persoonlijke groei die aansluit bij jouw ambities.

Sfeerimpressie team Heliview

Sfeerimpressie team Heliview

Onze sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Werken bij…

Simi

“Bij Heliview PMS  heb ik de kans gekregen om mij in de breedte te ontwikkelen en de verschillende facetten af te tasten om te zien waar ik goed in ben en nog belangrijker, waar ik energie van krijg.”

SimiOperations Coördinator