Werken bij - Heliview PMS
Werken bij

Jouw commerciële carrière in een stroomversnelling

Werken bij

Jouw commerciële carrière in een stroomversnelling

Stroomversnelling-6

Jouw commerciële carrière in een stroomversnelling

Werken bij Heliview PMS

Starter of ervaren, iedereen vormt een waardevolle schakel in het succes van Heliview PMS. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar energieke mensen die het verschil willen maken. Vanwege onze snelle groei bieden we uiteenlopende kansen om jouw ambities te realiseren. Bij Heliview PMS is iedereen baas over zijn eigen carrièrepad. Persoonlijke groei vinden we belangrijk dus er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Kom bij ons team in Breda en lever zo een waardevolle bijdrage aan jouw toekomst én die van ons!

Team Heliview

Over Heliview PMS

Wij zorgen dat de salesteams van onze klanten een vollere agenda krijgen. Dat doen we door (een deel van) het leadproces uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door leads te genereren via telefonische acquisitie of door het organiseren van Round Table kennissessies. Zo werven we potentiële nieuwe klanten voor onze opdrachtgevers, de top-50 ICT-bedrijven van Nederland. Meestal gebeurt dit vanuit ons kantoor in Breda, maar soms ook bij onze klanten op locatie.

Waarom voor ons kiezen?

Informele sfeer, hecht team

Veel doorgroeimogelijkheden

Werken voor grote ICT-bedrijven zoals Microsoft, SAP

Sfeerimpressie team Heliview

Sfeerimpressie team Heliview

PMS Academy

Een gelukkige medewerker is de kritische succesfactor voor de duurzame groei van onze organisatie. Daarom werken we aan jouw ontwikkeling: met de PMS Academy bieden wij onze professionals inzicht en training in commercieel excelleren. Zo ben je verzekerd van een persoonlijke groei die aansluit bij jouw ambities.

Onze sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Werken bij…

Simi

“Bij Heliview PMS  heb ik de kans gekregen om mij in de breedte te ontwikkelen en de verschillende facetten af te tasten om te zien waar ik goed in ben en nog belangrijker, waar ik energie van krijg.”

SimiSenior Delivery Executive