Vaarwel periodieke back-ups, hallo continue bescherming

Round Table “Vaarwel periodieke back-ups, hallo continue bescherming” (NL) – Zerto

Datum/Tijd

26 maart 2019

10:00 - 14:00

Categorie

Adres

Kasteel Woerden

Kasteel 3, Woerden

Beschrijving

Back-up is al sinds het ontstaan ervan een essentieel onderdeel van IT-infrastructuur en zal dit waarschijnlijk altijd blijven. Kunnen we echter met het veranderende IT-landschap en toenemende bedreigingen nog steeds vertrouwen op de back-uptechnologie die we momenteel gebruiken?

De back-uptechnologie die we momenteel gebruiken voor het beschermen van onze data is gedurende de afgelopen 35 jaar niet veel veranderd, evenals de wijze waarop we deze gebruiken. Met uitdagingen als digitale transformatie en de dreiging van ransomware hebben organisaties behoefte aan meer granulaire herstelmogelijkheden, maar met behoud van de gewenste performance, om de impact van dataverlies, productiviteitsverlies en reputatieschade te minimaliseren.

Omdat veel bedrijven met deze vraag zitten en zoeken naar oplossingen om de back-upsystemen mee te nemen in deze transitie, organiseren we de Round Table: “Vaarwel periodieke back-ups, hallo continue bescherming!”. Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 26 maart 2019 van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Veranderen met deze transities de eisen waaraan de back-up moet voldoen?
  • Hoe zorgt u voor een back-upsysteem die snel en maximaal in kan spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt?
  • Op basis van welke overwegingen maakt u een keuze voor back-up oplossingen en wat is uw exit-strategie?
  • Kan je nog uit gaan van 1 back-upoplossing in een (multi-)cloud omgeving?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Zerto. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Logo Zerto

 

Deelname

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Routebeschrijving


Terug