Datamanagement

Round Table “Next-level RPA & Process Discovery; hoe identificeert en automatiseert u processen?” (NL) – Kryon Systems

Datum/Tijd

24 januari 2019

10:00 - 14:00

Categorie

Adres

Fletcher Hotel Amsterdam

Schepenbergweg 50, Amsterdam

Beschrijving

Terwijl de meeste organisaties al enige tijd weten dat Robotic Process Automation (RPA) hen ondersteunt om bedrijfsdoelen sneller en efficiënter te bereiken, is het proces om uit te zoeken welke bedrijfsprocessen hiervoor geschikt zijn, een onvoorspelbare, kostbare en tijdrovende activiteit. Veelal voldoet het resultaat niet aan de verwachtingen doordat er bijvoorbeeld teveel “verborgen” variabelen aanwezig zijn of de complexiteit groter is dan verwacht, waardoor de ROI onvoldoende is.

Als gevolg hiervan is het gebruikelijk dat organisaties hun bedrijfsprocessen stapsgewijs implementeren door eerst handmatig processen te analyseren, te standaardiseren, te implementeren, te evalueren en aan te passen om uiteindelijk het gebruik van RPA stapvoets te vergroten. Dit is een kostbaar, langdurig en vaak frustrerend proces.

Maar hoe kunt u dit sneller en efficiënter doorlopen? En hoe kunt u op een betrouwbare wijze beslissen welke processen moeten worden geautomatiseerd en welke minder geschikt zijn? Graag nodigen wij u uit om samen antwoorden te vinden op deze vragen tijdens de Round Table: “Next-level RPA & Process Discovery; hoe identificeert en automatiseert u processen?”.

Tijdens deze kennissessie op donderdag 24 januari van 10.00 tot 14.00 uur nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke inspanningen zijn nodig om processen voor automatisering te identificeren en te selecteren?
  • Wat zijn de beperkingen op het gebied van schaalbaarheid en ROI met RPA-projecten?
  • Hoe kan ik kunstmatige intelligentie (AI) inzetten in mijn organisatie om bedrijfsprocessen te analyseren, te evalueren en automatisch om te zetten in een RPA workflow?
  • Welke uitdagingen kom ik tegen bij het implementeren van (traditionele) RPA? En is hier een stappenplan voor?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Kryon Systems. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

 

 

Deelname

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Routebeschrijving


Terug