Datamanagement

Round Table “Met de juiste Go-To-Market strategieën inspelen op de snel veranderde economie” (NL) – Nutanix & Commvault

Datum/Tijd

15 januari 2019

10:00 - 14:00

Categorie

Adres

Kasteel Woerden

Kasteel 3, Woerden

Beschrijving

Digitale transformatie is op dit moment in alle sectoren het gesprek van de dag en dwingt ook financiële instellingen om na te denken over hun go-to-market strategieën. De IT binnen de organisatie dient vervolgens snel op deze veranderingen en nieuwe ontwikkelingen in te kunnen spelen. Om deze workloads aan te kunnen, zouden organisaties steeds flexibeler moeten zijn. De nieuwe economie stelt hoge eisen om een passende IT-infrastructuur te kunnen managen.

Maar hoe kunt u voldoen aan de behoefte om flexibel en snel in te kunnen spelen op de veranderende wetgeving, en aan de eisen en wensen van uw klanten, denk hierbij aan smartphones voor mobiel bankieren? Hoe dwingt u een hoge beschikbaarheid af, zodat u kunt voldoen aan de wensen dat uw diensten 24/7 bereikbaar zijn? En hoe kunt u schaalbaarheid vergroten, zodat u snel kunt inspelen op investeringsservices en cryptocurrencies.

Omdat veel financiële organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Met de juiste Go-To-Market strategieën inspelen op de snel veranderde economie.”

Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 15 januari van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe zorg ik voor een IT-infrastructuur die snel en maximaal in kan spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt?
  • Kunt u uw eigen interne IT-infrastructuur aan gebruikers aanbieden als Cloud dienst?
  • Welke (Multi)Cloud strategieën zet u effectief in om uw bedrijfsdoelstellingen te halen?
  • Hoe breng ik mijn organisatie naar een Self Service & Data Lifecycle Management gerichte organisatie?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Nutanix en Commvault. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

Deelname

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Routebeschrijving


Terug