Privileged Account Management

Round Table “Kent u het volledige aanvalsoppervlak van uw organisatie?” (NL) – Cybersprint

Datum/Tijd

22 januari 2019

10:00 - 14:00

Categorie

Adres

Het Koetshuis van Kasteel De Hooge Vuursche

Hilversumsestraatweg 14, Baarn

Beschrijving

Dat cyberbeveiliging veel meer omvat dan alleen het installeren van beveiligingssoftware of het regelmatig updaten van uw software, is algemeen bekend. Diepgaande kennis is vereist over de soorten cyberdreigingen waar uw organisatie aan bloot gesteld staat. Daarnaast is het in het huidige digitale tijdperk van essentieel belang om uw organisatie proactief te kunnen beschermen.

Het kennen van uw volledige online aanwezigheid is ‘key’. Dit is tevens het aanvalsoppervlak dat cybercriminelen gebruiken om uw organisatie in kaart te brengen en waarin ze zoeken naar kwetsbaarheden en toegangspunten tot uw netwerk. Real-time detectie van deze kwetsbaarheden is een belangrijke stap om te komen tot up-to-date beveiliging. Met het beheersen van uw volledige digitale voetafdruk, beschermt u de identiteit en reputatie van uw merk en organisatie én de vertrouwelijke informatie.

Daarnaast evolueert cybercriminaliteit. Zo vindt er nu een verschuiving plaats van aanvallen op infrastructuur, naar aanvallen op applicaties (w.o. IoT) en neemt misbruik van persoonlijke informatie toe, zoals copycat-accounts en CEO-fraude. Daarom is het van essentieel belang om hierin kwetsbaarheden te detecteren, voordat hackers dat doen.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, op zoek zijn naar innovatieve oplossingen om cybercriminelen voor te blijven en de verwachtingen voor de IT-afdelingen willen managen, organiseren we de Round Table: “Kent u het volledige aanvalsoppervlak van uw organisatie?”

Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 22 januari van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Waar begint u om uw voetafdruk in kaart te brengen?
  • Hoe behoudt u real-time inzicht als de wereld van cybercriminaliteit zo snel evolueert?
  • Een ‘ethische hacker’: opleiden of extern inschakelen?  
  • Maatregelen nemen of risico’s accepteren? Hoe maakt u deze keuze?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Cybersprint. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

Deelname

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Routebeschrijving


Terug