Datamanagement

Round Table ”Identity Governance; hoe beveiligt u ongestructureerde data?” (NL) – Sailpoint

Datum/Tijd

17 januari 2019

10:00 - 14:00

Categorie

Adres

Kasteel Cammingha – De Kromme Rijnzaal

Camminghalaan 30, Bunnik

Beschrijving

Binnen de meeste organisaties is Identity Governance inmiddels een veel besproken begrip. Maar waar tot op heden Identity Governance vooral toegepast wordt op toegang tot applicaties, rijst nu de vraag hoe om te gaan met files opgeslagen op een fileserver, binnen een SharePoint omgeving, een NetApp omgeving of in Cloud storage systemen als Dropbox, OneDrive etc.?

Het beheersen van toegang tot deze ongestructureerde data is een groeiend probleem. Volgens Gartner is zelfs 80% van de data van organisaties ongestructureerd. IT verliest het overzicht door onvoldoende zichtbaarheid, controle en grip op de hoeveelheid van data. Tevens richten hackers zich steeds vaker op deze waardevolle ongestructureerde data.

Hoe gaat u de uitdaging aan om zicht te houden op deze files? Hoe zorgt u voor meer zekerheid over de juistheid van de autorisaties? En hoe blijft u in control? Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren wij deze Round Table met als thema: “Identity Governance; hoe beveiligt u ongestructureerde data?”.

Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 17 januari van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Is er een stappenplan voor een geïntegreerde aanpak omtrent het afdekken van de security risico’s omtrent ongestructureerde data?
  • Hoe blijft u compliant aan de AVG wet ook betreffende ongestructureerde data?
  • Hoe classificeert u de ongestructureerde data en zorgt u voor real-time toegangsanalyse?
  • Kan Data Access Governance u helpen met een organisatie brede strategie voor risicobeheer?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Sailpoint. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

Deelname

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Routebeschrijving


Terug