Zorgwerkplek van de toekomst

Round Table “Hoe zorgt u voor een stevige basis in uw gegevensbeveiliging?” (NL) – Switch

Datum/Tijd

20 maart 2019

10:00 - 14:00

Categorie

Adres

Kameryck

Oortjespad 3, Kamerik

Beschrijving

Tegenwoordig is de werkplek niet meer aan een fysieke plek verbonden en is deze toegankelijk vanaf elke locatie en elk device. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gewerkt met een mobile device, waarmee eindgebruikers vrijwel hetzelfde werk doen als ze voorheen achter een bureau deden. De digitale werkplek bestaat uit meer dan een device, waar audio en beeld vaste onderdelen van (gaan) worden. De zorgbranche is bezig met de adoptie in de wetenschap dat de “digitale werkplek” pas het begin is.

Hoe kan de digitale werkplek “kleiner” gemaakt worden, behapbaar? Laten we als startpunt nemen dat eindgebruikers een mobile device gebruiken. Hierbij speelt gegevensbescherming- en beveiliging een grote rol. Tijdens deze sessie willen we ons concentreren op de 5 onderwerpen die hieronder staan.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Hoe zorgt u voor een stevige basis in uw gegevensbescherming?”. Deze kennissessie wordt gehouden op woensdag 20 maart van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Inzicht: tot welke gegevens uw zorgmedewerkers en bezoekers toegang hebben en wat ze hier mee (kunnen) doen.
  • Toegangscontrole: wat er op uw netwerk gebeurt en wie er meekijkt.
  • Handhaving: hoe u kunt ingrijpen als er misbruik wordt gemaakt van uw netwerk.
  • Gebruikersgedrag: wat de gevolgen zijn van dit misbruik en waar het vandaan komt.
  • Gedragsfiltering: hoe uw netwerk is beveiligd (los van inzicht en control)

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Switch IT Solutions. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

Switch IT Kennispartner

Deelname

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Routebeschrijving


Terug