Hoe zorgt u voor een stevige basis in uw gegevensbeveiliging?

Round Table “Hoe zorg je voor een stevige basis in jouw gegevensbeveiliging?” (NL) – Switch IT

Datum/Tijd

30 oktober 2019

10:00 - 14:00

Categorie

Adres

Kameryck

Oortjespad 3, Kamerik

Beschrijving

Tegenwoordig is de werkplek niet meer aan een fysieke plek verbonden en is deze toegankelijk vanaf elke locatie en elk device. Er wordt steeds vaker gewerkt met een mobile device, waarmee eindgebruikers vrijwel hetzelfde werk doen als ze voorheen achter een bureau deden.

De digitale werkplek bestaat uit meer dan een device, waar audio en beeld vaste onderdelen van (gaan) worden. De zorgbranche is bezig met de adoptie in de wetenschap dat de “digitale werkplek” pas het begin is.

Hoe kan de digitale werkplek “kleiner” gemaakt worden, behapbaar? Laten we als startpunt nemen dat eindgebruikers een mobile device gebruiken. Hierbij speelt gegevensbescherming- en beveiliging een grote rol. Tijdens deze sessie willen we ons concentreren op de 5 punten hiernaast in de agenda opgenomen.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Hoe zorg je voor een stevige basis in jouw gegevensbescherming?”. Deze kennissessie wordt gehouden op woensdag 30 oktober van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij je uit te sparren en te discussiëren met jouw vakgenoten. Wij helpen je graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Inzicht: tot welke gegevens jouw zorgmedewerkers en bezoekers toegang hebben en wat ze hier mee (kunnen) doen.
  • Toegangscontrole: Wat er op jouw netwerk gebeurt en wie er meekijkt.
  • Handhaving: Hoe je kunt ingrijpen als er misbruik wordt gemaakt van jouw netwerk
  • Gebruikersgedrag: Wat de gevolgen zijn van dit misbruik en waar het vandaan komt.
  • Gedragsfiltering: Hoe jouw netwerk is beveiligd (los van inzicht en controle)

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Switch IT Solutions. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met jou.

 

Switch IT Kennispartner

 

Deelname


Routebeschrijving


Terug