Datamanagement

Round Table “Hoe vergroot u de veerkracht van uw IT-omgeving?” (NL) – Zerto

Datum/Tijd

29 januari 2019

10:00 - 14:00

Categorie

Adres

Kasteel Woerden

Kasteel 3, Woerden

Beschrijving

Hoewel digitale transformatie leidt tot innovatie en meer winst, maakt het bedrijven ook kwetsbaar. Het aantal kwaadwillende aanvallen stijgt dramatisch, terwijl ook natuurrampen in zowel aantal als hevigheid lijken toe te nemen. Daarnaast zijn veel grote bedrijven bezig met overnames, fusies en reorganisaties die leiden tot veranderingen in de IT-omgeving. Aanvullend migreren steeds meer bedrijven hun workloads naar de cloud om efficiënter en flexibeler te kunnen werken en minder afhankelijk te zijn van technologie in-huis.

Om deze complexe materie het hoofd te bieden, moet IT veerkrachtig zijn, resilient. IT moet nieuwe applicaties kunnen testen en snel online kunnen brengen, overweg kunnen met organisatorische veranderingen of nieuwe bedrijfsmodellen, workloads kunnen verplaatsen naar en van public en private clouds en bovendien data en applicaties beschermen tegen onderbrekingen.  

Zerto heeft IDC, een toonaangevend analist, de opdracht gegeven om onafhankelijk de stand van de IT-veerkracht en de correlatie ervan met zakelijke en digitale transformatie te onderzoeken.

90% van de bedrijven vindt zichzelf echter niet resilient en de meerderheid van deze bedrijven ziet IT-veerkracht als een basis om met succes digitale transformatie tot stand te brengen.

Deze resultaten geven aan dat veel bedrijven nog met vragen zitten en zoeken naar oplossingen om mee te gaan in deze transitie. Daarom organiseren we de Round Table: “Hoe vergroot u de veerkracht van uw IT-omgeving?”

Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 29 januari 2019 van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe borgt u de continuïteit en beschikbaarheid van uw IT-omgeving?
  • Hoe zorgt u voor een IT-infrastructuur die snel en maximaal in kan spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt?
  • Op basis van welke overwegingen maakt u een keuze voor cloud oplossingen en wat is uw exit-strategie?
  • Hoe kunt u de kracht van publieke cloud oplossingen optimaal benutten?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Zerto. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Logo Zerto

 

Deelname

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Routebeschrijving


Terug