Hoe vergroot je het succes van jouw marketing leads?

Round Table “Hoe vergroot je het succes van jouw marketing leads?” (NL) – Heliview PMS

Datum/Tijd

21 mei 2019

10:00 - 14:00

Categorie

Adres

Kasteel Woerden

Kasteel 3, Woerden

Beschrijving

Als Marketing verantwoordelijke steek je veel effort en budget in het genereren van leads. Bijvoorbeeld door contentmarketing of het organiseren van eigen events. Dit levert relevante contacten op die moeten worden opgevolgd. Alleen heeft Sales hier vaak geen tijd voor waardoor leads blijven liggen. Sales zal focussen op het ‘laaghangend fruit’ en vooral de meest kansrijke leads opvolgen. Het gevolg is dat veel potentiële klanten ergens tussen Marketing en Sales verloren gaan. Dit kost niet alleen marketingbudget maar ook omzet.

Omdat veel Marketeers hiermee te maken hebben, organiseren wij een Round Table met als thema: ‘Hoe vergroot je het succes van jouw marketing leads?’. Deze sessie wordt gehouden op dinsdag 21 mei. Wij nodigen de leden van ons Kennisnetwerk ICT-Marketeers graag uit om nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen met vakgenoten.

Onderwerpen:

  • Wat is eigenljk een lead? En een prospect, een opportunity? Verstaan Marketing en Sales hier hetzelfde onder?
  • Wat is de rol van Marketing binnen het verkoopproces? Waar houdt de rol van Marketing op en begint die van Sales?
  • Het optimaliseren van de samenwerking tussen Marketing en Sales kan zorgen voor kwalitatief betere leads en een hogere omzet. Hoe bevorder je dit?
  • Wat is het beste moment in het verkoopproces om een lead over te dragen aan Sales?
  • Hoe word je afgerekend als Marketing verantwoordelijke? Wanneer ben je succesvol? Is het aantal MQL’s leidend? De waarde van de opgebouwde pijplijn? Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden?
  • Hoeveel leads zijn nodig om een deal te sluiten?

Aanmelden:

Aanmelden kan kosteloos door te mailen naar communicatie@heliview.nl. Deze Round Table is alleen toegankelijk voor leden van ons Kennisnetwerk ICT-Marketeers. Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang met aanmelden.

 

Deelname

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.

Routebeschrijving


Terug