Informatie Beveiligingsrisico's verlagen

Round Table “Heeft u de uitdagingen binnen data- en cybersecurity onder controle?” (NL) – BSI

Datum/Tijd

13 februari 2019

10:00 - 14:00

Categorie

Adres

Kasteel Woerden

Kasteel 3, Woerden

Beschrijving

Omdat organisaties afhankelijk zijn van IT, moet u er zeker van zijn dat u uw systemen op de meest efficiënte manier beheert. Zeker in de zorg heeft u buiten de bedrijfsprocessen te maken met veel gevoelige data, waaronder patiëntendossiers. Om de veiligheid hiervan te kunnen waarborgen dient u te voldoen aan verschillende standaarden en normen. O.a. het Ministerie van VWS eist van instellingen in de gezondheidzorg dat de informatiebeveiliging op orde is.

Door de toepassing van ISO normen kunt u beschikken over een serie krachtige hulpmiddelen voor uw bedrijfsvoering, kwaliteitscontrole en de implementatie van best practices. Met een internationale norm kan uw zorginstelling onafhankelijk aantonen dat de informatiebeveiliging op orde is. Zowel op technisch, als organisatorisch en procedureel niveau.

Maar wat komt hier nu precies bij kijken en hoe test u dit? Hoe ver ben je al, wat moet er allemaal meegenomen worden en hoe behoudt u een efficiënt beoordelingsproces om de prestaties continu te verbeteren? Omdat veel zorginstellingen met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Heeft u de uitdagingen binnen data- en cybersecurity onder controle?”.

Deze kennissessie wordt gehouden op woensdag 13 februari 2019 van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat kunt u doen om de kans op digitale aanvallen te verminderen? En wat dient u te beschermen?
  • Welke trend en bedreigingen ervaren uw medewerkers? En hoe ontwikkelt u bewustwording?
  • Hoe laat u nu zien dat u voldoet aan de gestelde eisen van het ministerie van VWS op gebied van informatiebeveiliging?
  • Moet de certificering constant aangepast worden bij de introductie en implementatie van nieuwe technologieën?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner BSI. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

Deelname

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Routebeschrijving


Terug