Zorgwerkplek van de toekomst

Round Table “De zorgwerkplek van de toekomst 2019 – 2020” – CAM

Datum/Tijd

31 januari 2019

10:00 - 14:00

Categorie

Adres

Kasteel Woerden

Kasteel 3, Woerden

Beschrijving

Binnen een ziekenhuis kun je niet of nauwelijks spreken van dé werkplek. De vele domeinen en disciplines creëren wat dat aangaat een divers landschap aan wensen en vereisten. Toch kunnen we zien hoe de aard van de werkplek in de zorg de komende twee jaar zal veranderen. Op welke devices wordt er gewerkt? Zijn alle applicaties ‘anytime, anyplace’ op ieder device beschikbaar?

Flexibiliteit is een belangrijk onderwerp voor de werkplek van de nabije toekomst. Wegens de veranderingen in het arbeidsproces, maar ook vanwege onze privésituatie; we raken gewend aan altijd beschikbare, snel werkende en gemakkelijk te bedienen applicaties. De tijden dat de it-beheerder volledige controle had en desgewenst de boel kon dichttimmeren, zijn definitief voorbij.

De vragen over de werkplek gaan dan ook niet langer meer per se over het apparaat. Het gaat vooral om de vraag: ‘hoe kan ik bepaalde applicaties zo snel en zo goed mogelijk gebruiken?’ En hoe zorg je er voor dat data – zeker persoonlijke data – op geen enkel device achter blijft, maar centraal en goed beveiligd wordt beheerd.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben of gaan krijgen, organiseren wij deze Round Table met als thema: ‘De zorgwerkplek van de toekomst 2019 – 2020’.

Deze sessie wordt gehouden op donderdag 31 januari van 10.00 tot 14.00 uur. Wij nodigen je graag uit om nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen met vakgenoten.

Onderwerpen:

  • Zijn alle applicaties inderdaad altijd op ieder device beschikbaar?
  • Hoe ga je om met applicaties die zich tot op heden niet lenen voor de cloud, door bijvoorbeeld de complexiteit of privacygevoelige data?
  • Hoe kies je voor de juiste pakketten – vaak op basis van functionaliteit en ondersteuning – zonder de gebruiker over het hoofd te zien?
  • Hoe voorkom je met ongecompliceerde authenticatie dat onbe-voegden ‘anytime, anyplace’ bij gevoelige informatie kunnen komen.

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner CAM. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Partner - CAM

 

Deelname

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Routebeschrijving


Terug