De strijd van digital on-boarding: wat zijn de eisen en successen?

Round Table ”De strijd van digital on-boarding: wat zijn de eisen en successen?” (NL) – Signicat

Datum/Tijd

11 april 2019

10:00 - 14:00

Categorie

Adres

Locatie78

Burgemeester van de Weijerstraat 78, Bunnik

Beschrijving

Voor organisaties liggen er op digitaal vlak enorme kansen! In dit digitale tijdperk moeten banken en verzekeraars een nieuwe balans vinden tussen de veranderende regelgeving, nieuwe technologieën en de steeds hogere eisen en verwachtingen van de klanten. Hoe gaat u de strijd aan voor het binnenhalen en behouden van uw klanten?

De wensen en behoeften van de klant veranderen in hoog tempo. Zij zijn steeds meer op zoek naar een gepersonaliseerde, veilige en digitale vorm van het on-boardingsproces. In de praktijk eindigen deze nu nog vaak in frustraties over een online aanvraagproces, invullen van lange formulieren en beperkte identificatiemogelijkheden. In het ‘Battle to on-board’ verslag blijkt dat in de huidige situatie meer dan 50% van de consumenten dit proces niet voltooit.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “De strijd van digital on-boarding: wat zijn de eisen en successen?” Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 11 april 2019 van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat zijn de punten tijdens het on-boarden van een potentiële klant, die ertoe leiden dat applicaties verlaten worden?
  • Is de traditionele afweging tussen beveiliging en klantervaring nog steeds relevant?
  • Wat kunt u doen om de klantervaring te verbeteren en meer nieuwe klanten te onthalen?
  • Bespreken van onderzoeksresultaten

Korte enquête van 2 minuten
Rondom het thema van de Round Table hebben we een korte vragenlijst van 2 minuten opgesteld. De uitkomsten hiervan dienen mede als input voor de Round Table en worden achteraf met u gedeeld. Vult u ‘m alstublieft ook even in?

Naar de enquete

 

 

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Signicat. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Signicat

 

Deelname

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Routebeschrijving


Terug