Cyber risk

Round Table “Cyber Risk als business enabler” (NL) – Palo Alto Networks

Datum/Tijd

30 januari 2019

10:00 - 14:00

Categorie

Adres

Kasteel Cammingha – De Kromme Rijnzaal

Camminghalaan 30, Bunnik

Beschrijving

Uw organisatie heeft behoefte om flexibel te zijn en concurrerend te blijven. Snelle ontwikkeling is de sleutel tot snel innoveren. De drijvende kracht achter een verandering in de manier waarop bedrijven hun ontwikkelingsproces en gegevens beheren. Daarnaast groeit de Cloud adoptie nog sneller dan de markt verwacht en kan gemakkelijk kleine gaten in uw IT security veranderen in grote risico’s.

Het spanningsveld tussen de behoefte om snel en flexibel te schalen en te ontwikkelen versus de vergrote risico’s die dit met zich mee brengt is een lastig vraagstuk. Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren wij deze Round Table met als thema: “Cyber Risk als business enabler’’.

Deze sessie wordt gehouden op woensdag 30 januari 2019 van 10.00 tot 14.00 uur. Wij nodigen u graag uit om nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen met vakgenoten.

Onderwerpen

  • Wat moet u doen om uw hele organisatie in staat te stellen te veranderen rondom cloudmigratie en bezorgdheden over risicomanagement?
  • Hoe ondervangt u algemene zorgen en misvattingen over de cloud?
  • Zijn alle wegen afgebakend met een Zero Trust methode?
  • Kunt u cloud inzetten als de oren en ogen van uw IoT omgeving?
  • Kunt u de grens oplossen tussen AppDev en SecOps met een DevSecOps-benadering?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Palo Alto Networks. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

Deelname

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Routebeschrijving


Terug