Round Table Kalender | Exclusieve Kennissessie bijwonen van Heliview PMS
banner-x800-34-klein
banner-x800-23
banner-x800-d-klein

Round Table Kalender

Kennis delen met vakgenoten tijdens een branche-specifieke kennissessie

Waarom deelnemen?

Actuele business onderwerpen bediscussiëren in een kennissessie met vakgenoten op hoogstaand niveau om samen te groeien: dat is de visie achter onze Round Tables.
Jaarlijks organiseren we met verschillende kennispartners zo’n zestig exclusieve kennissessies. Hierbij komen interessante uitdagingen aan bod die voor professionals uit de betreffende branches uiterst relevant zijn.

Bent u geïnteresseerd in een vakinhoudelijke discussie met vakgenoten? Meld u dan aan als deelnemer voor een van de Round Tables.
Omdat we kennis en ervaring op de juiste waarde schatten, stellen we per sessie een selecte groep deelnemers samen. Hierdoor zijn de kennispartner en de deelnemende professionals verzekerd van gesprekspartners met wie ze op gelijk niveau discussiëren.

Aanbod Round Tables

IT in de cloud

15 januari 2019

Round Table ”De rol van communicatietools binnen de digitale transformatie” (NL) – Fuze

De wereld om ons heen digitaliseert steeds sneller, hierdoor veranderen de eisen van zowel klanten als medewerkers.De druk op IT om steeds sneller business value te leveren wordt hierdoor groter. En dit moet in minder tijd en tegelijkertijd kosten besparend. Hoe zorgt u voor een prettige Customer Experience door de inzet van de juiste communicatie kanalen?

Mogelijk gemaakt door kennispartner Fuze.

Datamanagement

15 januari 2019

Round Table “Met de juiste Go-To-Market strategieën inspelen op de snel veranderde economie” (NL) – Nutanix & Commvault

Digitale transformatie is op dit moment in alle sectoren het gesprek van de dag en dwingt ook financiële instellingen om na te denken over hun go-to-market strategieën. Maar hoe kunt u voldoen aan de behoefte om flexibel en snel in te kunnen spelen op de veranderende wetgeving, en aan de eisen en wensen van uw klanten, denk hierbij aan smartphones voor mobiel bankieren?

Mogelijk gemaakt door kennispartners Nutanix en Commvault.

Datamanagement

17 januari 2019

Round Table ”Identity Governance; hoe beveiligt u ongestructureerde data?” (NL) – Sailpoint

Binnen de meeste organisaties is Identity Governance inmiddels een veel besproken begrip. Hoe moet er omgegaan worden met files opgeslagen op een fileserver, binnen een SharePoint omgeving, een NetApp omgeving of in Cloud storage systemen als Dropbox, OneDrive etc.?

Mogelijk gemaakt door kennispartner Sailpoint.

Artificial Intelligence

22 januari 2019

Round Table ”Is uw klantcontact klaar voor AI?” (NL) – Genesys

Zaken doen blijft altijd veranderen en gelukkig is iedere verandering een kans om daarop te anticiperen. De klanten van gisteren waren al blij als ze informatie niet hoefden te herhalen. Vandaag verwachten ze een super-gepersonaliseerde ervaring op alle kanalen en snelle oplossingen. Maar hoe anticipeert op de verwachtingen van morgen en kunt u zorgen dat u er klaar voor bent?

Mogelijk gemaakt door kennispartner Genesys.

Privileged Account Management

22 januari 2019

Round Table “Kent u het volledige aanvalsoppervlak van uw organisatie?” (NL) – Cybersprint

Dat cyberbeveiliging veel meer omvat dan alleen het installeren van beveiligingssoftware of het regelmatig updaten van uw software, is algemeen bekend. Diepgaande kennis is vereist over de soorten cyberdreigingen waar uw organisatie aan bloot gesteld staat.

Mogelijk gemaakt door kennispartner Cybersprint.

Round Table kennissessie

24 januari 2019

Round Table (NL) – Micro Focus

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Micro Focus. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Mogelijk gemaakt door kennispartner Micro Focus.

Datamanagement

24 januari 2019

Round Table “Next-level RPA & Process Discovery; hoe identificeert en automatiseert u processen?” (NL) – Kryon Systems

Het proces om uit te zoeken welke bedrijfsprocessen voor RPA geschikt zijn, is een onvoorspelbare, kostbare en tijdrovende activiteit. Veelal voldoet het resultaat niet aan de verwachtingen doordat er bijvoorbeeld teveel “verborgen” variabelen aanwezig zijn of de complexiteit groter is dan verwacht, waardoor de ROI onvoldoende is.

Mogelijk gemaakt door kennispartner Kryon Systems .

Datamanagement

29 januari 2019

Round Table “Hoe vergroot u de veerkracht van uw IT-omgeving?” (NL) – Zerto

Hoewel digitale transformatie leidt tot innovatie en meer winst, maakt het bedrijven ook kwetsbaar. Het aantal kwaadwillende aanvallen stijgt dramatisch, terwijl ook natuurrampen in zowel aantal als hevigheid lijken toe te nemen. Daarnaast zijn veel grote bedrijven bezig met overnames, fusies en reorganisaties die leiden tot veranderingen in de IT-omgeving. Aanvullend migreren steeds meer bedrijven hun workloads naar de cloud om efficiënter en flexibeler te kunnen werken en minder afhankelijk te zijn van technologie in-huis.

Mogelijk gemaakt door kennispartner Zerto.

Round Table kennissessie

30 januari 2019

Round Table “Cyber Risk als business enabler” (NL) – Palo Alto Networks

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Palo Alto Networks. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Mogelijk gemaakt door kennispartner Palo Alto Networks.

Round Table kennissessie

31 januari 2019

Round Table (NL) – Checkpoint

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Checkpoint. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Mogelijk gemaakt door kennispartner Checkpoint.

Database Application Modernization

31 januari 2019

Round Table “De zorgwerkplek van de toekomst 2019 – 2020” – CAM

Binnen een ziekenhuis kun je niet of nauwelijks spreken van dé werkplek. De vele domeinen en disciplines creëren wat dat aangaat een divers landschap aan wensen en vereisten. Toch kunnen we zien hoe de aard van de werkplek in de zorg de komende twee jaar zal veranderen. Op welke devices wordt er gewerkt? Zijn alle applicaties ‘anytime, anyplace’ op ieder device beschikbaar?

Mogelijk gemaakt door kennispartner CAM.

Round Table kennissessie

13 februari 2019

Round Table – BSI

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner BSI. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Mogelijk gemaakt door kennispartner BSI.

Evenementen kalender

<< dec 2018 >>
mdwdvzz
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6