Wij doen mee aan de Haagse Beemdenloop 2017

Haagse Beemdenloop

De Haagse Beemdenloop wordt alweer voor de 28ste keer georganiseerd en vindt dit jaar plaats op zondag 28 mei. De Haagse Beemdenloop kent verschillende afstanden: 5 km, 10 km en 15 km – voor zowel wedstrijdatleten als recreanten -, een Obstacle Trail Run van +/- 8,5 km en de Kidsrun.

Work hard – play hard

Werken bij Heliview betekent natuurlijk niet alleen maar hard werken! Zoals je al in een eerder artikel van ons kon lezen en zien, trainden in 2016 een aantal van onze collega’s voor het hoogst haalbare: topsport bij Heliview Professional Marketing Services. En ook dit jaar zagen we al verscheiden collega’s druk in de weer met stopwatches om de beste ‘ronde tijden’ te kunnen neerzetten.

Thuiswedstrijd

Nu er in de Haagse Beemden – de wijk in Breda waar ons bedrijf is gehuisvest – een hardloop wedstrijd wordt georganiseerd, is dit natuurlijk voor ons een thuiswedstrijd waaraan wij moeten meedoen. Daarvoor hebben wij de beste paarden van stal opgetrommeld om een excellente prestatie neer te zetten op de 5 km, 10 km en de obstacle run.

Support

Zonder steun en toeverlaat zijn onze renners natuurlijk helemaal nergens, dus hopen wij op een grote fanclub langs de lijn(en). Alvast het beste plekje spotten? Dat kan d.m.v. de virtuele tour die de organisatie hier speciaal voor heeft gemaakt. Wij staan ongeveer bij die ene boom, die 3e van links vanaf 1 minuut 35…


Wij bedanken de organisatie en wensen alle renners veel succes en plezier!