Over ons - Heliview PMS
Vacatures Breda | Werken bij Heliview Professional Marketing Services
banner-x800-a-2
banner-x800-p-klein

Over ons

Vooruitstrevend en pragmatisch, dat kenmerkt Heliview Professional Marketing Services. Bovendien werken we continu aan ‘goed werkgeverschap’ en begrijpen we wat het inhoudt een loyale businesspartner te zijn. Daarom hebben we een duidelijke missie en visie omschreven die zowel intern als extern richtinggevend is voor onze filosofie.

VISIE

Heliview Professional Marketing Services is voor klanten de eerste keus, voor medewerkers de beste werkgever en voor aandeelhouders een winstgevende onderneming.

MISSIE

We verbinden onze relaties, innoveren op het gebied van marketing en sales, en leggen de nadruk op duurzaamheid.

“Sharing knowledge ∙ Connecting people”

ACHTERGROND – Heliview PMS is opgericht in 2009 door de huidige directeur Pim Böinck en Heliview Holding. Onze kerntaak is het leveren van kennis, vaardigheden en business contacten. Wij leveren onze klanten een waardevolle bijdrage tijdens het gehele inkoopproces; van oriëntatie tot leverancierskeuze. Dankzij onze tussenkomst zijn onze klanten verzekerd van de juiste partners en afspraken. Daarnaast richten wij ons op de potentiële klanten van onze partners. Wij leveren hen de juiste kennis en skills zodat deze organisaties hun bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren.

ONTWIKKELING – Door middel van de trainingsprogramma’s van de PMS Academy, creëren we een werkomgeving waarin medewerkers tevreden en geïnspireerd zijn. Het streven: een cultuur waar onze mensen voldoening halen uit hun werk en gevarieerde mogelijkheden krijgen om zich verder te ontwikkelen.

ONZE COLLEGA’S TOPPERS KRACHTPATSERS SALESTIJGERS HELDEN

Monique Heeren

Monique Heeren

Round Table Producer
Luc Martens

Luc Martens

Delivery Executive
Rob Afman

Rob Afman

Inhouse Sales
André Jansen

André Jansen

Allround Sales Marketeer
Simi Leuverman

Simi Leuverman

Senior Delivery Executive
Pim Böinck

Pim Böinck

Directeur
Lot Peeters

Lot Peeters

Manager Operations
Fouad El Moussellek

Fouad El Moussellek

Executive Sales