Over ons - Heliview PMS
Vacatures Breda | Werken bij Heliview Professional Marketing Services
banner-x800-a-2
banner-x800-p-klein

Over ons

Vooruitstrevend en pragmatisch, dat kenmerkt Heliview Professional Marketing Services. Bovendien werken we continu aan ‘goed werkgeverschap’ en begrijpen we wat het inhoudt een loyale businesspartner te zijn. Daarom hebben we een duidelijke missie en visie omschreven die zowel intern als extern richtinggevend is voor onze filosofie.

VISIE

Heliview Professional Marketing Services is voor klanten de eerste keus, voor medewerkers de beste werkgever en voor aandeelhouders een winstgevende onderneming.

MISSIE

We verbinden onze relaties, innoveren op het gebied van marketing en sales, en leggen de nadruk op duurzaamheid.

“Sharing knowledge ∙ Connecting people”

ACHTERGROND – Heliview Professional Marketing Services is opgericht in 2009 door de huidige directeur Pim Böinck en Heliview Holding. Heliview PMS ontzorgt door (een deel van) het leadproces uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door leads te genereren via telefonische acquisitie of door het organiseren van Round Table kennissessies. Zo werven we potentiële nieuwe klanten voor onze opdrachtgevers. We werken voornamelijk voor grote (top-50) en kleinere ICT-bedrijven. Meestal vanuit ons kantoor in Breda, maar het kan ook bij onze klanten op locatie.

ONTWIKKELING – Door middel van de trainingsprogramma’s van de PMS Academy, creëren we een werkomgeving waarin medewerkers tevreden en geïnspireerd zijn. Het streven: een cultuur waar onze mensen voldoening halen uit hun werk en gevarieerde mogelijkheden krijgen om zich verder te ontwikkelen.

ONZE COLLEGA’S TOPPERS KRACHTPATSERS SALESTIJGERS HELDEN

Monique Heeren

Monique Heeren

Round Table Producer
Luc Martens

Luc Martens

Delivery Executive
Rob Afman

Rob Afman

Inhouse Sales
André Jansen

André Jansen

Allround Sales Marketeer
Simi Leuverman

Simi Leuverman

Senior Delivery Executive
Pim Böinck

Pim Böinck

Directeur
Lot Peeters

Lot Peeters

Manager Operations
Fouad El Moussellek

Fouad El Moussellek

Executive Sales