Round Tables: aan tafel met beslissers | Heliview PMS
Round Tables

Round Tables

ROUND TABLE: AAN TAFEL MET BESLISSERS

OP EEN LAAGDREMPELIGE MANIER IN CONTACT MET PROSPECTS

In het huidige tijdperk van informatie overload staan je potentiële klanten steeds minder open voor commerciële informatie. Hoe dichter bij topniveau hoe moeilijk het wordt hen te bereiken. Hoe zorg je dat deze doelgroepen toch ontvankelijk zijn voor jouw boodschap? Hoe kom je in direct contact met key-beslissers? Een doeltreffende oplossing hiervoor is de Round Table.

De voordelen van
Round Tables

  • Aan tafel met (eind)beslissers
  • New business genereren
  • Gekwalificeerde afspraken met prospects
  • Waardevolle nieuwe relaties
  • Positionering als ‘Thought Leader’

ROUND TABLE

Prospects van het hoogste niveau zijn vaak lastig of niet te benaderen via de reguliere ingangen van je Accountmanagers. Deze beslissers vinden het vaak wél interessant om met vakgenoten van gedachten te wisselen over specifieke uitdagingen of kansen binnen de branche. Kennisdeling opent zo deuren die voorheen gesloten bleven voor uw salesorganisatie.

Je komt exclusief aan tafel met 10 tot 15 zeer specifieke beslissers in een interactieve, informele setting. Door met elkaar kennis en ervaring te delen, begeleid door een onafhankelijke moderator, ontstaat een vakinhoudelijke discussie waarbij je prospects jouw organisatie leren kennen als kennispartner die weet wat er speelt in de markt.

ROUND TABLE SMARTVIEW

Een uitgebreidere variant van de Round Table is de Round Table SmartView. Het startpunt hiervan is een kleinschalig onderzoek. Tijdens deze fase benaderen wij key-beslissers met een aantal relevante vragen. De kennis en statistieken die hieruit volgen dienen als input voor de Round Table bijeenkomst.

De uitkomsten van de Round Table verwerken we met de eerder verkregen statistieken tot een aansprekend, inhoudelijk verslag. Deze actuele marktkennis delen wij binnen je nieuwe zakelijke netwerk. Vervolgens bellen we deze relevante contacten voor je na, om een-op-een afspraken te maken voor je salesteam.

Meer weten over Round Tables?

Download hier de brochure met aanvullende informatie

  • Round Table

 Deelnemerswerving voor de Round Table

 Standaard locatie

 Host(ess)

 Lunch

 Ervaren moderator

 Project- en eventmanagement

  • Round Table SmartView

 Deelnemerswerving voor de Round Table

 Standaard locatie

 Host(ess)

 Lunch

 Ervaren moderator

 Project- en eventmanagement

 Afnemen enquête onder de doelgroep

 Uitgebreid verslag

 Opvolging na de Round Table

Deze bedrijven gingen je voor