B2B Leadkwalificatie: meer afspraken met kwalitatieve leads | Heliview PMS
B2B Leadkwalificatie

HOGERE ROI DOOR LEADKWALIFICATIE

MEER AFSPRAKEN MET KWALITATIEVE LEADS

Je hebt je doelgroep in kaart maar onvoldoende capaciteit voor acquisitie? Je hebt genoeg marketingleads maar te weinig tijd om ze op te volgen en te kwalificeren? Dan kan tijdelijke of structurele ondersteuning in de vorm van B2B Leadkwalificatie uitkomst bieden.

De voordelen van B2B Leadkwalificatie

  • BANT-gekwalificeerde leads
  • Meer rendement uit het marketingbudget (hogere ROI)
  • Nieuwe doelgroepen aanboren
  • Meer relevante afspraken voor Sales
  • Aantrekkelijke sales pijplijn
Lead opvolging

MEER AFSPRAKEN MET KWALITATIEVE LEADS

Haal je het maximale rendement uit jouw leads én jouw budgetten? Veel bedrijven niet. Te weinig tijd, andere prioriteiten of niet genoeg capaciteit zijn hier vaak de oorzaak van.

Marketing speelt een belangrijke rol in het genereren van leads. Echter niet iedere lead is interessant voor Sales. Een lead wordt pas relevant als deze de potentie heeft om klant te worden. Alleen is het proces om leads te kwalificeren en te nurturen tijdrovend, met als gevolg dat dit vaak onvoldoende gebeurt.

Wij kunnen je helpen met het genereren van kwalitatieve leads, die leiden tot offertes en conversie. Vanuit ons kantoor in Breda bellen we specifieke doelgroepen, online leads en/of deelnemerslijsten en maken we afspraken met deze contacten. Zo komen je Sales- en Accountmanagers bij nieuwe organisaties aan tafel. We bouwen voor jou een interessante salesfunnel, die omzet verhoogt en je investering terugverdient.

Onze professionals zijn getraind om leads te genereren, kwalificeren en nurturen. Ze hebben veel ervaring in de ICT-branche en kunnen dus snel voor je aan de slag.

Meer weten over B2B Leadkwalificatie?

Download hier de brochure met aanvullende informatie

Deze bedrijven gingen je voor