Leadgeneratie Heliview PMS | B2b leadgeneratie: Leads genereren met een persoonlijke touch
banner-x800-18-klein
banner-x800-12-klein
banner-x800-21-klein
Vacatures Heliview PMS

Leadgeneratie

B2B Leadgeneratie met Heliview PMS: Leads genereren met een persoonlijke touch

U heeft aandacht voor leadgeneratie, sales en aftersales, maar u bent zich er ook van bewust dat het niet uw core business is. En dat heeft impact: uw commerciële doelstellingen worden niet of nauwelijks behaald. Of, de verwachtingen worden juist overtroffen, maar u weet niet hoe u leads optimaal kunt benutten zónder al te grote investeringen.

Wilt u commercieel resultaat boeken?  Bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde van leadgeneratie door het werven van nieuwe klanten via telefonische acquisitie? Wij geven u graag vrijblijvend een indruk van onze expertise en ervaring.

LEAD DESK

Merk je dat er nog geregeld leads tussen wal en schip vallen? Om de gap tussen marketing en sales te verkleinen is de Lead Desk propositie interessant. Door marketing gegenereerde leads (mql’s) worden telefonisch of fysiek verder gekwalificeerd naar concrete business opportunies voor Sales (sql’s).

Lees meer

KENNISNETWERK

Hoe bereikt u potentiële klanten in een markt waarin zij worden overladen met commerciële informatie? Met een doeltreffende strategie! Het Kennisnetwerk als fundament voor lange termijn sales revenue. Met het Kennisnetwerk initieert u een uitzonderlijke kennisstroom, met als gevolg een netwerk van loyale relaties.

Lees meer

B2B LEADKWALIFICATIE

U bent op zoek naar ondersteuning van het salesproces en het genereren van kwalitatieve leads die leiden tot conversie naar sales. Dedicated Telemarketing - BANT gekwalificeerde leads door Dedicated TelemarketingDoor middel van het bellen van specifieke doelgroepen en het maken van afspraken, komt uw sales bij nieuwe organisaties aan tafel en wordt er een interessante salesfunnel opgebouwd.

Lees meer

ROUND TABLES

Actuele business onderwerpen bediscussiëren met vakgenoten op hoogstaand niveau om samen te groeien, dat is de visie achter onze kennissessies. Actuele business onderwerpen bediscussiëren met vakgenoten op hoogstaand niveau om samen te groeien, dat is de visie achter onze Round Tables. Tijdens een gestructureerd proces reflecteert een groep van tien tot vijftien deelnemers (directeuren, managers of professionals) op de actuele uitdagingen van hun business.Tijdens een gestructureerd proces reflecteert een groep van tien tot vijftien deelnemers (directie, management, professionals) op de actuele uitdagingen van hun business.

Lees meer

DATABASE SERVICES

Naast het inzetten van onze database ten behoeve van leadgeneratie, kunnen wij ook voor u een database opbouwen en/of updaten. Het in kaart brengen en gestructureerd administreren van contactgegevens, welke informatie u ook wenst, ligt in de natuur van onze organisatie.

Lees meer

DEELNEMERSWERVING

Voor uw eigen events heeft u doorgaans meerdere engines die u kunt inzetten voor de werving van deelnemers. Veelal zet u uw eigen sales aan het werk, maar naast relaties wilt u natuurlijk ook new business aanspreken. Voor de persoonlijke touch aan het uitnodigingstraject kunnen wij uw organisatie ondersteunen.

Lees meer

Multichannel leadgeneratie strategie

Een versterkende combinatie door onze unieke samenwerking

End-to-end leadgeneratie is meer dan enkel het uitvoeren van koude, telefonische acquisitie. Het gaat om het behalen van uw business doelstellingen door een Multichannel aanpak gespecificeerd per fase in de Customer Journey. Door de unieke combinatie van de werkmaatschappijen van de Heliview Holding samen, helpen wij onze partners van exposure tot (after-) sales.

Brochure Multichannel leadgeneratie strategie downloaden

Betekenis ‘leadgeneratie’

lead·ge·ne·ra·tie (Leadgeneration, het genereren van leads)

Wat is leadgeneratie? Hoe maak je hier efficiënt en effectief gebruik van?

Leadgeneratie (of leadgeneration) is de verzamelnaam voor activiteiten die zich richten op het in contact komen met – en het werven van – prospecten en potentiële klanten.

Onze visie op het genereren van leads

Wij zien leadgeneratie als middel om mensen te verbinden en relaties te bouwen. Persoonlijke, telefonische benadering is voor ons een ongedwongen manier van bruggen bouwen tussen vraag en aanbod, maar ook tussen vakgenoten en concullega’s. We verbinden onze relaties ten einde het commercieel succes van beide betrokken ondernemingen te garanderen.

Leadgeneratie rapport 2017

Begin van dit jaar hadden wij de ambitie om een onderzoeksrapport te schrijven op ons expertisegebied: Leadgeneratie. De respondenten voor dit onderzoek komen allemaal uit ons initiatief voor kennisdeling voor marketing beslissers van vooraanstaande ICT organisaties in Nederland.

Download hier de resultaten van het onderzoek

Leadgeneratie inzetten als onderdeel van de marketing strategie

Behoefte aan een hoog niveau sparringspartner over het genereren van kwalitatieve leads? Of al concreet op zoek naar invulling van uw marketing strategie voor het werven van nieuwe klanten? Onze experts gaan graag de dialoog met u aan voor nieuwe inzichten en passende oplossingen.