banner-x800-18-klein
banner-x800-12-klein
banner-x800-21-klein
banner-x800-i-klein

Expertise

B2b Leadgeneratie met een persoonlijke touch

U heeft aandacht voor leadgeneratie, sales en aftersales, maar u bent zich er ook van bewust dat het niet uw core business is. En dat heeft impact: uw commerciële doelstellingen worden niet of nauwelijks behaald. Of, de verwachtingen worden juist overtroffen, maar u weet niet hoe u leads optimaal kunt benutten zónder al te grote investeringen.

Wilt u commercieel resultaat boeken en bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde van Heliview PMS? Wij geven u graag vrijblijvend een indruk van onze expertise en ervaring.

LEAD DESK

Merk je dat er nog geregeld leads tussen wal en schip vallen? Om de gap tussen marketing en sales te verkleinen is de Lead Desk propositie interessant. Leads, gegenereerd door marketing, worden telefonisch of fysiek verder gekwalificeerd naar concrete business opportunies voor Sales. Deze worden met zorg overgedragen aan uw sales specialisten, die zo efficiënter hun tijd kunnen besteden aan concrete verkoopkansen.

Onze executive sales’ zijn een spil in het web tussen uw marketing- en salesorganisatie, en constant in contact met uw eindklant. Een propositie die uitermate geschikt is voor innovatieve organisaties!

Brochure downloaden

KENNISNETWERK

Hoe bereikt u potentiële klanten in een markt waarin zij worden overladen met commerciële informatie? Met een doeltreffende strategie! Het Heliview Kennisnetwerk als fundament voor lange termijn sales revenues.

Met het Kennisnetwerk initieert u een uitzonderlijke kennisstroom met uw markt en relaties, met als gevolg een netwerk van loyale relaties. Hierdoor boekt u sales resultaat onder de meest interessante doelgroep.

Binnenkort..

Animatie met toelichting over het Heliview Kennisnetwerk

Brochure downloaden

LEADKWALIFICATIE

U bent op zoek naar structurele ondersteuning van het salesproces; primair het genereren van kwalitatieve leads die leiden tot offertes en conversie naar sales. Door middel van het bellen van specifieke doelgroepen, online leads en/of deelnemerslijsten, en het maken van afspraken bij deze contacten, komen uw sales- en accountmanagers bij nieuwe organisaties aan tafel en wordt er een interessante salesfunnel opgebouwd.

1

Brochure downloaden

ROUND TABLES

Actuele business onderwerpen bediscussiëren met vakgenoten op hoogstaand niveau om samen te groeien, dat is de visie achter onze kennissessies. Tijdens een gestructureerd proces reflecteert een groep van tien tot vijftien deelnemers (directeuren, managers of professionals) op de actuele uitdagingen van hun business.

4

Brochure downloaden

DATABASE SERVICES

Naast het inzetten van onze database ten behoeve van leadgeneratie, kunnen wij ook voor u een database (op-)bouwen en/of updaten. Het in kaart brengen en gestructureerd administreren van contactpersonen, contactgegevens, e-mailadressen, post- en bezoekadressen en welke informatie u ook wenst, ligt in de natuur van onze organisatie.

Brochure downloaden

DEELNEMERSWERVING

Voor uw eigen events heeft u doorgaans meerdere engines die u kunt inzetten voor de werving van deelnemers. Veelal zet u uw eigen sales aan het werk om bestaande accounts uit te nodigen, maar naast relaties wilt u natuurlijk ook new business aanspreken voor deelname. Voor de persoonlijke touch aan het uitnodigingstraject kunnen wij uw organisatie ondersteunen.

Brochure downloaden

Unieke samenwerking

Multichannel leadgeneratie strategie

End-to-end leadgeneratie is meer dan enkel het uitvoeren van (koude) acquisitie. Het gaat om het behalen van uw business doelstellingen door een Multichannel aanpak gespecificeerd per fase in de Customer Journey. Door de unieke combinatie van de werkmaatschappijen van de Heliview Holding samen, helpen wij onze partners van exposure tot (after-) sales.

Meer weten?

Inspelen op de kennisbehoefte van uw klanten?

Wij gaan voor u aan de slag door úw klanten enthousiast te maken voor kennisdeling over door u gekozen onderwerpen en oplossingen. We spreken ze persoonlijk, nodigen ze uit voor een gesprek of laten ze deelnemen aan een voor u op maat gemaakte ronde tafel. Onze marketeers staan altijd voor u en uw klanten klaar!