banner-x800-18-klein
banner-x800-12-klein
banner-x800-21-klein
banner-x800-i-klein

Expertise

B2b Leadgeneratie met een persoonlijke touch

U heeft aandacht voor leadgeneratie, sales en aftersales, maar u bent zich er ook van bewust dat het niet uw core business is. En dat heeft impact: uw commerciële doelstellingen worden niet of nauwelijks behaald. Of, de verwachtingen worden juist overtroffen, maar u weet niet hoe u leads optimaal kunt benutten zónder al te grote investeringen.

Wilt u commercieel resultaat boeken en bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde van Heliview PMS? Wij geven u graag vrijblijvend een indruk van onze expertise en ervaring.

LEAD DESK

Merk je dat er nog geregeld leads tussen wal en schip vallen? Om de gap tussen marketing en sales te verkleinen is de Lead Desk propositie interessant. Leads, gegenereerd door marketing, worden telefonisch of fysiek verder gekwalificeerd naar concrete business opportunies voor Sales.

Meer lezen

Brochure Lead Desk downloaden

KENNISNETWERK

Hoe bereikt u potentiële klanten in een markt waarin zij worden overladen met commerciële informatie? Met een doeltreffende strategie! Het Kennisnetwerk als fundament voor lange termijn sales revenue. Met het Kennisnetwerk initieert u een uitzonderlijke kennisstroom, met als gevolg een netwerk van loyale relaties.

Meer lezen

Brochure Kennisnetwerk downloaden

LEADKWALIFICATIE

U bent op zoek naar ondersteuning van het salesproces en het genereren van kwalitatieve leads die leiden tot conversie naar sales. Door middel van het bellen van specifieke doelgroepen en het maken van afspraken, komt uw sales bij nieuwe organisaties aan tafel en wordt er een interessante salesfunnel opgebouwd.

1

Meer lezen

Brochure Leadkwalificatie downloaden

ROUND TABLES

Actuele business onderwerpen bediscussiëren met vakgenoten op hoogstaand niveau om samen te groeien, dat is de visie achter onze kennissessies. Tijdens een gestructureerd proces reflecteert een groep van tien tot vijftien deelnemers (directeuren, managers of professionals) op de actuele uitdagingen van hun business.

4

Meer lezen

Brochure Round Tables downloaden

DATABASE SERVICES

Naast het inzetten van onze database ten behoeve van leadgeneratie, kunnen wij ook voor u een database opbouwen en/of updaten. Het in kaart brengen en gestructureerd administreren van contactgegevens, welke informatie u ook wenst, ligt in de natuur van onze organisatie.

Meer lezen

Brochure Database Services downloaden

DEELNEMERSWERVING

Voor uw eigen events heeft u doorgaans meerdere engines die u kunt inzetten voor de werving van deelnemers. Veelal zet u uw eigen sales aan het werk, maar naast relaties wilt u natuurlijk ook new business aanspreken. Voor de persoonlijke touch aan het uitnodigingstraject kunnen wij uw organisatie ondersteunen.

Meer lezen

Brochure Deelnemerswerving downloaden

Unieke samenwerking

Multichannel leadgeneratie strategie

End-to-end leadgeneratie is meer dan enkel het uitvoeren van (koude) acquisitie. Het gaat om het behalen van uw business doelstellingen door een Multichannel aanpak gespecificeerd per fase in de Customer Journey. Door de unieke combinatie van de werkmaatschappijen van de Heliview Holding samen, helpen wij onze partners van exposure tot (after-) sales.

Meer lezen?

Inspelen op de kennisbehoefte van uw klanten?

Wij gaan voor u aan de slag door úw klanten enthousiast te maken voor kennisdeling over door u gekozen onderwerpen en oplossingen. We spreken ze persoonlijk, nodigen ze uit voor een gesprek of laten ze deelnemen aan een voor u op maat gemaakte ronde tafel. Onze marketeers staan altijd voor u en uw klanten klaar!